Vodenje Social/Digital

Vas je premalo? Nimate ljudi? Ne zmorete? Raje outsource-ate? 

Zakaj bi se posluževali zunanjih sodelavcev, partnerjev, izvajalcev za nekaj, kar lahko naložite svojim zaposlenim? Še eno od trenutno najbolj nefunkcionalnih razmišljanj v majhnih, srednjih in tudi velikih sistemih. Vsak dela to v čemer je dober! In dokler je temu tako, poskrbite, da napredujete s takšno funkcionalnostjo.

Directa_Vodenje_SocialDigital


Upravljanje družbenih medijev je proces ustvarjanja, objavljanja in analiziranja vsebine, ki jo objavite na platformah družbenih medijev, kot so Facebook, Instagram, Twitter, Linkedin, YouTube, ter sodelovanje z uporabniki na teh platformah. Konstantno generiranje novih vsebin, merjenje učinkovitosti posameznih aktivnosti, planiranje, razporejanje oglaševalskih proračunov, pa še kaj, počasi začnemo dobivati pravo podobo zahtevnosti pokrivanja tega področja trženja. Delo z družbenimi omrežji razumemo kot timski podvig, kjer del ekipe skrbi za vsebinske pristope, medtem ko drugi del poskrbi za planiranje in izvajanje kampanj in akcij. To nam omogoča planski pristop k trženju, konstanten nadzor nad učinkovitostjo ter dovolj resursov za prilagodljivost.

Upravljanje družbenih medijev lahko poenostavite s profesionalnimi storitvami upravljanja družbenih medijev, ki vam jih ponujamo.

placeholder image