Social/Digital kampanje

Vas je premalo? Nimate ljudi? Ne zmorete? Raje outsource-ate? 

Zakaj bi se posluževali zunanjih sodelavcev, partnerjev, izvajalcev za nekaj, kar lahko naložite svojim zaposlenim? Še eno od trenutno najbolj nefunkcionalnih razmišljanj v majhnih, srednjih in tudi velikih sistemih. Vsak dela to v čemer je dober! In dokler je temu tako, poskrbite, da napredujete s takšno funkcionalnostjo.

Directa Social-Digital


Spremljanje razvoja družbenih omrežij ter uspešna uporaba družbene interakcije za doseganje poslovnih ciljev je za marsikaterega digitalnega tržnika izziv! Neprestane spremembe, razvoj novih funkcionalnosti ter spreminjajoči se vedenjski vzorci ljudi, ki jih uporabljajo, neprestano povečujejo kompleksnost marketinških in prodajnih pristopov. Poslovni in trženjski cilji podjetij že zdavnaj presegajo nivo všečkov in delitevv, vedno bolj se povečuje pomen vsebine interakcij s kupci, mehanizmi za njihovo aktivacijo pa postajajo bolj kompleksni.

Uporaba platform družbenih medijev za povezovanje s svojim občinstvom za izgradnjo vaše blagovne znamke prinese povečanje obiska na spletnem mestu ter posledično tudi prodaje vaših izdelkov ali storitev. To vključuje objavo vsebin na vaših profilih v družbenih medijih, komunikacijo in interakcijo s svojimi sledilci, analiziranje rezultatov in vodenje oglasov na družbenih omrežjih. Glavne platforme družbenih medijev (trenutno) so Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube, TikTok in Snapchat.

placeholder image