Design/WWW

Kdo ste in kaj predstavljate? Kako se predstavljate in kako vas vidijo?

Vas trg prav razume? Ste zadovoljni s tem, kako vas trg vidi? Na kakšen način se prezentirate na trgu? Percepcija, identiteta.

Directa_design


Naši strokovnjaki za vas ustvarjajo vizualne komunikacijske koncepte. Za izpolnjevanje specifičnih potreb uporabnikov, se osredotočajo na logiko prikaza elementov v interaktivnih dizajnih, da optimizirajo in izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Čeprav smo v digitalni dobi in večinoma oblikujemo koncepte v interaktivnem okolju, se grafično oblikovanje še vedno vrti okoli starodavnih načel. Grafični oblikovalci dobro razumejo teorijo barv in pravo izbiro barvne sheme. Barvne izbire morajo odražati ne samo organizacijo (npr. modra ustreza bančništvu), temveč tudi pričakovanja uporabnikov (npr. rdeča za opozorila; zelena za nadaljevanje obvestil). Pri načrtovanju upoštevamo, kako se elementi ujemajo s tonom (npr. brezserifne pisave za navdušenje ali srečo). Skrbno spremljamo, kako se estetika ujema s pričakovanji uporabnikov. Uporabnost dizajnov izboljšujemo tako da predvidevamo potrebe in miselnost uporabnikov. 

placeholder image