Strategija

Kako izboljšati celovito podobo? Imate celovito sliko prodaje in marketinga? Veste kam greste? 

Bi radi postavili svoj sistem nivo višje, pa ne veste kaj je tisto kar vam manjka? Zavedate se, da je v vašem poslu še manevrskega prostora za napredek in razvoj, a ne poznate poti? Konkurenca ima konstantno nove poti, vi pa ste zaciklani v krogu? Strategija in plan uporabe le-te, je tisto s čemer vam lahko pomagamo prebiti zid na katerega ste naleteli.

Directa_Proces_Strategy


Marketinška strategija se nanaša na celoten poslovni načrt za doseganje potencialnih potrošnikov in njihovo spreminjanje v stranke svojih izdelkov ali storitev. Tržna strategija vsebuje vrednostno ponudbo podjetja, ključno sporočilo blagovne znamke, podatke o ciljni demografiji strank in druge elemente na visoki ravni. Temeljita marketinška strategija zajema »štiri P« trženja – izdelek (product), ceno (price), kraj (place) in promocijo (promotion).

Jasna marketinška strategija bi se morala vrteti okoli vrednostne ponudbe podjetja, ki potrošnikom sporoča, za kaj se podjetje zavzema, kako deluje in zakaj si zasluži njihovo poslovanje. To trženjskim skupinam zagotavlja predlogo, ki bi morala obveščati njihove pobude za vse izdelke in storitve podjetja. 

placeholder image