placeholder image

Začetna analiza

Imate problem in ga ne znate identificirati? Ste prišli do točke, kjer ste ugotovili, da je vaš posel obstal in se od tam ne premakne? Ste prišli do ugotovitve, da je pred vami še mnogo potenciala, a ne znate izluščiti problema ter poti naprej?

placeholder image

Delavnica persone

Ali veste komu prodajate? Veste kdo so vaše stranke, kupci, naročniki? Ste prepričani? Le z določitvijo ciljne skupine, lahko natančno ciljate na tržišču svoje stranke in ne izgubljate po nepotrebnem vašega dragocenega časa, ki je v tej fazi vaše zlato.

placeholder image

Customer Journey

Imate celovito izkušnjo vaše prodajne poti? Imate enotno in kakovostno izkušnjo? Vas zanima, kako izboljšati celovito podobo vaše znamke? Poznate celovito izkušnjo vaše prodajne poti?  Želite narediti korak naprej pri marketing in prodajni poti? 

placeholder image

Strategija

Kako izboljšati celovito podobo? Imate celovito sliko prodaje in marketinga? Veste kam greste? Bi radi postavili svoj sistem nivo višje, pa ne veste kaj je tisto kar vam manjka? Zavedate se, da je še manevrskega prostora za napredek in razvoj, a ne poznate poti? 

placeholder image

Postavitev lijaka

Želite narediti korak naprej pri marketingu in prodaji? Ste pripravljeni za korak naprej? Kako priročno bi bilo imeti čudežno luknjo, preko katere bi vas med iskanjem popolnih produktov iz vašega nakupovalnega listka, vedno pripeljala točno pred prodajno polico s produkti iz tega vašega listka?

placeholder image

Implementacija MA 

Bi radi avtomatizirali marketing in prodajo? Še vedno delate vse na roke?
Preko lijaka do avtomatizacije in konstantnega vedno vnovičnega vračanja strank, med vaše nakupovalne police.

placeholder image

Onboarding

Želite si zagotoviti vse korake nakupovalnih navad in poti v domačem okolju, med svojimi sodelavci? Vsa znanja in vse veščine, ki ste jih s svojim podjetjem ali teamom osvojili do sedaj so obrodile sadove, a vaš številčen team si želi svoja znanja nadgraditi.

placeholder image

Social/Digital kampanje

Marketing socialnih omrežji je lahko zelo zastrašujoč izziv, posebno zaradi zares velikega števila različnih socialnih omrežjih, na katerih lahko začnete graditi svojo prisotnost in zaradi vseh obveznosti, ki jih prinaša.

placeholder image

Vodenje Social/Digital

Prepustite uspešen marketinški kanal strokovnjakom, ki ga bomo glede na vaše interese in branžo znali izkoristiti. Z razumevanjem delovanja, spremljanjem trendov in ustvarjanjem premišljenih strategij, vam zagotavljamo doseganje zastavljenih ciljev.

placeholder image

Vodenje MA

Zakaj bi se posluževali zunanjih sodelavcev, partnerjev, izvajalcev za nekaj, kar lahko naložite svojim zaposlenim? Vsak dela to v čemer je dober! In dokler je temu tako, poskrbite, da napredujete s takšno funkcionalnostjo.

placeholder image

Design & www

Kdo ste in kaj predstavljate? Kako se predstavljate in kako vas vidijo? Vas trg prav razume? Ste zadovoljni s tem, kako vas trg vidi? Na kakšen način se prezentirate na trgu? Percepcija, identiteta.

placeholder image

Klicni center

Ali pokrivate trg celovito? Kako priti do novih lead-ov? Mi jih kreiramo za vas.

placeholder image