Onboarding

Potrebujete znanje? Imate kader, nimate znanja?

Vsa znanja in vse veščine, ki ste jih s svojim podjetjem ali teamom osvojili do sedaj so obrodile sadove, a vaš številčen team si želi svoja znanja nadgraditi. Želite si zagotoviti vse korake nakupovalnih navad in poti v domačem okolju, med svojimi sodelavci? Seveda, nič lažjega. Pridi pokazal ti bom, je nekoč znani animirani junak vedno znova rekel svojemu mlajšemu bratu. In na popolnoma enak način se lahko z našim znanjem okoristite tudi vi.

Directa_Proces_Onboarding


Podobno kot pregledi uspešnosti, se na proces vključitve novih zaposlenih pogosto gleda le na nalogo skladnosti, ki jo je treba opraviti, ko se vaši organizaciji pridružijo novi sodelavci. Resnica je, da je to temeljna točka sodelovanja in vaša strategija vključitve je ključnega pomena za njihovo dolgo življenjsko dobo v vaši organizaciji.

Prvih nekaj dni, tednov ali mesecev novega člana ekipe bo oblikovalo, kako bodo začeli, njihovo dolgoročno uspešnost in na koncu, ali se bodo odločili ostati ali zapustili vašo ekipo. Vključitev je zato veliko več kot le skrbniška naloga. Če je zasnovana strateško, ima vaša strategija vključevanja zaposlenih moč, da resno vpliva na organizacijski uspeh.

placeholder image